Eliberează-ți viitorul! - Cabinet homeopatie Dr. Radu Sărăndan

Eliberează-ți viitorul!

De ce să ne continuăm imaginar viitorul alături de anumite persoane? E o întrebare pe care cu siguranță v-ați pus-o. Sau poate ca nu. Sau poate că doar observați că stați perioade lungi de timp cu mintea fixată la o anumită persoană și făuriți vise în continuare sau poate trăiți în visul pe care vi l-ați construit în trecut.

În special viitorul imaginar alături de o anumită pesoană ni-l construim în momentul în care iubim enorm acea persoană și ne dorim să ne petrecem următoarea perioadă de timp alături de ea sau poate toată viața.

Și începem să ne construim vise. Cum va fi? Ce vom face împreună? Vom avea copii sau nu? Ne vom construi o casă la țară sau la munte? Unde vom pleca în vacanțe? Și multe multe alte întrebări proprii fiecărui cuplu. Și începi să construiești un vis minunat în care te vezi cu persoana respectivă, cum te bucuri de fiecare clipă împreună. 

Visezi atât de frumos și minunat încât te întrebi cum de ți s-a întâmplat tocmai ție să întâlnești sufletul tău pereche. Și mai minunat este când persoana respectivă îți confirmă că și pentru ea s-a întâmplat același miracol. E o perioadă în care te simți extraordinar, totul în jurul tău capătă culori trandafirii și viața ți se pare mai mult decât minunată.

Și se întâmplă ceva [poate că aceea persoană dispare într-un accident sau altceva]. Și te trezești singur. După ce te simți vinovat că nu ai fost acolo să o salvezi sau că nu ai facut tot ce este posibil pentru a păstra aceasta relație, perioadă care poate dura câteva luni, ani sau poate toată viața, poate că dorești să începi o viață nouă. Acesta este momentul în care poți face acest exercițiu.

Numai dacă doresti să începi o viață nouă, să faci ceva cu viața ta și să nu-ți mai plângi de milă gândindu-te cât de crudă și mizerabilă este viața ta. [E minunat să joci rolul de victimă și să-ți plângi de milă. Cu siguranță ai multe beneficii!]

Stai cu tine și clarifică dacă dorești acest lucru. Acest exercițiu păstrează amintirile minunate petrecute împreună, ceea ce a fost timp “adevărat” și va șterge doar acele construcții mentale care sunt reprezentate de imaginile și dorințele care au însoțit acele gânduri.

Amintirile și trăirile din trecut rămân nemodificate!

Te invit să-ți găsesti un loc în care să poți fi doar tu cu tine și pentru următoarele 15-30 min să nu mai fii deranjat de nimeni.

 

Închide-ți telefonul și uită de el! Poți să-ți pui o muzică care îți place ție (NU muzica pe care ați ascultat-o împreuna!!!) pentru că știu cu siguranță că ați avut melodii minunate pe care le-ați ascultat împreună și care vă duc cu gândul la el/ea.

După ce te-ai așezat confortabil respiră profund de câteva ori și dă-i voie corpului să se relaxeze… foarte bine.

Te invit acum să faci o călătorie în interiorul minții tale până în momentul când ai identificat punctul în care ai luat decizia de a-ți crea un viitor împreună cu aceea persoană.

Fixează-l în mintea ta printr-un mod caracateristic ție. Orice metodă ai alege este foarte bine. Acum observă din acel moment care a fost construcția ta mentală a viitorului alături de aceea persoană. Vino cu observația până în momentul prezent.

Dupa ce ai identificat aceasta, urmează cel mai important pas al exercițiului. Fii atent! Imaginează-ți că ai o radieră [gumă de șters] sau orice alt instrument care are o capacitate de a șterge totul. Începe să ștergi începând cu momentul prezent toate imaginile respectivei construcții mentale până ajungi în momentul punctului de decizie.

Verifică de câteva ori ca toate imaginile, sunetele să fie șterse foarte bine, totul! Foarte bine! Știu că uneori e dificil și poate să doară foarte tare. După ce vei face asta va veni și perioada de liniște sau altceva pe care cu siguranță ai căutat-o de multă vreme și poate nici nu știi cât de mult ți-ai dorit aceasta. Apoi, spune mental sau cu voce tare, cum crezi tu că e mai bine pentru tine:

“Noul meu viitor poate începe acum! Am încredere în mine și în ceea ce pot face! Mă așteaptă un viitor luminos, colorat și strălucitor!”

REPETĂ DE MINIM 3 ORI!

Și în timp ce repeți aceasta, observă sau imaginează-ți ce culori minunate și pastelate sau strălucitoare are viitorul tău.

FELICITĂRI! Tocmai ți-ai modificat viitorul.

Poți face acest lucru și pentru persoane pe care le “cari” cu tine de ani de zile, fantomele trecutului – cum le spun eu. Aceste persoane îți consumă din energia și atenția pe care poți să o dai viitorului tău.

În loc să-ți focalizezi atenția înspre ceea ce îți dorești, pierzi timp și energie cu anumite amintiri care nu îți fac deloc bine! În momentul când aceste persoane vor rămâne doar în trecutul tău vei reuși să îți transformi timpul și energia în ceea ce dorești!

Trăiește viața pe care ți-o dorești!

Ți-a plăcut?

Spune-le și prietenilor!


Dr. Radu Sărăndan

Dr. Radu Sărăndan

DESPRE AUTOR 

Am început studiul homeopatiei în 1993 sub îndrumarea Dr. Radu Ricman care mi-a recomandat primele cărți de homeopatie.

În 1997 l-am cunoscut pe Dr. Gheorghe Jurj care m-a acceptat la dânsul în Cabinet unde am rămas până în 2005 când mi-am deschis propriul Cabinet.

De atunci mi-am format o nouă metodă în care principiile homeopatiei se împletesc cu tehnicile de NLP având ca scop primordial însănătoşirea şi îmbunătăţirea vieţii pacientului.


Mulţumiri celor care m-au ajutat să ajung unde sunt acum:

Dr. Radu Ricman, Dr. Gheorghe Jurj, Dr. Doina Pavlovschi, Dr. I. Teleianu, Dr. G. D. Bungetzianu, Dr. G. P. Campuzano, Dr. R. Petrucci, Dr. Carmen Todor, Tad James şi Adriana James


Cartea mea de vizită: n. 1967


August 2019 prezentOradea – Medic homeopat Bioinvest Medical Center – Medic homeopat, ofer consultatii si tratamente homeopate pentru copii si adulti. Sedinte de coaching NLP pentru adulti.

2010 – prezent: Vreau NLP! Romania

Coaching-ul NLP reprezinta in acest moment modalitatea cea mai rapidă de a produce schimbarea de la o stare actuala lipsita de resurse catre o stare dorita, plina de resurse, in care potentialul uman se poate Dezvolta neingradit si liber de povara convingerilor limitatoare.

Human Tuning Human Excellence Human Performance

Dezvoltarea potentialului uman.

Catharsis Neuro-Lingvistic

Octombrie 2019 – Noiembrie 2019: Shanxi University Of Traditional Chinese Medicine – 山西中醫學院

Traditional Chinese Medicine

2014  Master in Comunicare si Tehnici de influentare sociala Master in Psihologie 

2012  wingwave Coach

2012 NLP coach

2010 Formator în domeniul Homeopatiei

2009 Master Trainer în Programare Neuro-Lingvistică (Asociaţia Romăna de NLP),  IANLP, DVNLP

2007 TOT Timisoara

2005 Competenta in Homeopatie Bucuresti

2003 Medic Specialist Medicina de Familie

1995 Facultatea de Medicină şi Farmacie Timişoara


Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


  • fondatorul proiectului Vreau NLP! Romania, unul din cele mai complete programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.
  • fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.
  • fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.
  • fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes
  • co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.
  • co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.
  • co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.
  • co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.
  • creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,
  • co-fondatorul programului ,,Vindecă rănile trecutului”.

Related posts

Dr. Dr. Radu Sărăndan

octombrie 9, 2020

Dr. Dr. Radu Sărăndan

octombrie 9, 2020

Dr. Dr. Radu Sărăndan

septembrie 30, 2020

Lasă un comentariu!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}