Coaching - Radu Sărăndan

Coaching-ul NLP reprezintă în acest moment modalitatea cea mai rapidă de a produce schimbarea de la o stare actuală lipsită de resurse, către o stare dorită, plină de resurse, în care potențialul uman se poate dezvolta neîngrădit de povara convingerilor limitatative.

Pe deplin conștient de credințele, valorile, obiectivele sale și armonizarea acestora cu mediul în care acesta trăiește și își deșfașoară activitatea, clientul reușește să adopte cele mai potrivite comportamente și strategii pentru atingerea performanței și excelenței în orice domeniu al vieții sale.

Astfel, coaching-ul  NLP este utilizat în cele mai diferite situații de viată sau de business, aria sa de acțiune fiind practic nelimitată, atât timp cât se urmărește realizarea performanței în domeniul ales.

Ceea ce recomandă utilizarea coaching-ului NLP și creditează răspândirea sa atât de rapidă din ultimii ani, sunt performanțele realizate atât în coaching-ul de viață, cât și în cel de business, din ce în ce mai multe companii începând să implementeze programe de formare în coaching pentru managerii  lor, astfel încât aceștia să poata aplica coaching-ul în relațiile lor cu echipele pe care le conduc.

În acest mod, s-au constatat că indicatori precum ROI au crescut de pană la 600% față de un training obisnuit.

Dacă dorești să schimbi ceva în viața personală sau profesională programează-te la tel. 0744 366 157 sau office@vreaunlp.ro. Prima ședință de coaching are o reducere de 30%.

Succese maxime!