Consultații și programări la telefon: 0744 366 157

Medic homeopat

Dr. Adela Mureșan

„Frumos, felicitări dragă Radu ?

Nu pot când te văd, să nu aduc aici recunoștință mentorului nostru drag, dr. Jurj Gheorghe pentru tot ceea ce ne-a învățat... și într-adevăr, cum spunea el, "Homeopatia este pentru elite.. "și asta nu este îngâmfare, este doar conștientizare și asumarea responsabilității... medicul homeopat este în primul rând medic , apoi are o specialitate pe care a ales-o de cele mai multe ori cu mult înainte de a merge pe drumul Homeopatiei... apoi este un bun psiholog pentru că tratează pacientul holistic în întregul lui, mental, general, emoțional și fizic, apoi el trebuie să cunoască o limbă străină pentru a fi la curent cu evoluția Homeopatiei în lume... apoi medicul homeopat trebuie să fie cât se poate de uman, dacă vrea ca acel pacient să-i povestească cu sufletul deschis toate stranietățile lui... pentru a putea pune un Diagnostic homeopat cât mai corect și complet... și in final a vindeca pacientul... Așa să fie... Amin!

Alin Zelenco

„Hmm, mă întreabă Facebook-ul de ce recomand Cabinetul de homeopatie dr. Radu Sărăndan.

E simplu. Pentru că de câte ori mi-a fost rău, Radu m-a ajutat să-mi fie bine.

Și a reușit!”

Anca Drăgunescu

”Profesionalism, răbdare, calm, îndrumare... un medic de nota 10... mulțumesc D-l Doctor!!! Recomand!!!”

”Recomand! Un medic de excepție!”

Livia Alina

Nicolina Petrov

”Sinceritatea. Am mare încredere în homeopatie, am mai folosit tratamente.” 

”Medic foarte bun! Apelez cu încredere ori de câte am nevoie!”

Daiana Foros

Elena Cara

”Recomand mult! Dl doctor e o persoană extrem de amabilă , sfaturi foarte utile pentru sănătate! Îi mulțumesc mult și îi doresc multă sănătate!” 

Laura Pașcalău

”Recomand cu maximă încredere pentru oricine dorește să se trateze fără medicamente alopate, antibiotice, antialergice cu cortizoni!
Am primit tratament pentru alergie, și eu si fetițele mele și în 2 zile ne-am pus pe picioare fără medicamente, doar cu tratamentul homeopat!
Nu ezitați să îl contactați pe dl. dr., în special că s-a adaptat situației actuale și consultă și online, ceea ce e foarte important în ziua de azi, pe lângă că nu se mai pierde timpul cu drumurile, progrămarile, există și promptitudine. Consultaț
ia se face într-un timp mult mai scurt decât o programare la un cabinet medical unde cine știe când ajungi să prinzi un loc liber.....
Mulțumim mult dl. dr. pt promptitudine, profesionalism și tot ajutorul acordat!

Diana Maria Colojoara

”Recomand din suflet pe dl. doctor Radu Sărăndan. De 17 ani a fost și este lângă mine și fiul meu și ne-a tratat și ne tratează cu profesionalism și căldură!
Un medic cu adevărat dedicat oamenilor, cum rar mai întâlnești !
Mulțumesc din suflet!”

Cristina Carolina

”Medic de excepție, empatic și altruist, recomand cu încredere !
Foarte prietenos cu copiii!
Cu un foarte fin simț al observației, ceea ce este foarte important în această ramură a medicinei!
Cu ani în urmă am suferit de alergii încrucișate fiind diagnosticată cu astm, în decurs de jumătate de an am putut să revin la o viață normală cu ajutorul remediilor homeopate.
Întreaga familie folosim aceste remedii, chiar și câinele nostru răspunde foarte bine la tratamentul cu acestea.
Mulțumim cu recunoștință dr. Radu Sărăndan!”

Claudia Marta

”Recomand din tot sufletul, pentru că fiecare dintre noi merită să fie tratat cu multă răbdare și atenție, individual și unic! De fiecare dată, în probleme dificile ne-a ajutat și pe noi și pe fetiță! Am scăpat să mergem la urgențe cu fetița, datorită dumnealui! Stiința homeopatiei nu e pentru toată lumea, ci doar pentru cei cu dar și har în această direcție și dr. Radu Sărăndan se numără printre cei mai buni! 

Mulțumim cu drag și recunoștință!”

Ramona Lupescu

”Recomand cu încredere Cabinet homeopatie dr. Radu Sărăndan pentru profesionalismul și modul unic în care folosește știința homeopatiei în activitatea sa. În cei 18 ani de când îl cunosc, am avut ocazia să mă tratez, să înțeleg și să învăț atât despre homeopatie, cât și despre NLP.
Dacă la început totul pare haotic, răvășit, greoi și fără sens, așa este la interior, însă cumva la final, remediul primit este exact ce trebuie.
Așa că vă recomand să descoperiti acestea, poate și o simplă discuție cu dr. Radu Sărăndan vă poate dărui un alt mod de a fi ascultat, așa cum se ascultă în homeopatie.”

Han Adriana

”Acestui Om minunat , acestui Doctor extraordinar îi voi rămâne veșnic recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine și familia mea !
Homeopatia și ședințele de NLP mi-au dat vindecare, mi-au schimbat modul de a gândi și de a privi viața.
Îl recomand din tot sufletul, un medic extraordinar!”

Sorina Dan

”După multe vizite la mai mulţi medici de-a lungul a 10 ani, cu probleme de sănătate încă din anii de facultate, după reţete care mai de care mai diferite și nici una potrivită diagnosticului în cauză, deși bine cunoscut și corect înţeles de medici, după foarte mult timp petrecut în căutarea unui leac, după nopţi nedormite încercând să găsim soluţii, după îngrijorare și temeri care au tulburat, ani la rând, liniștea-ntregii familii... am descoperit beneficiile tratamentului homeopat.

Remediile au reușit, în scurt timp, să facă ceea ce medicina alopată nu putuse: să scadă durerea și să regleze funcționarea proceselor în corp.
N-aș fi crezut nici în ruptul capului că este posibil. Că niște biluţe mici, albe, pot face ceea ce cutii întregi de pastile nu reușiseră.

Am ascultat nemulţumirile unei prietene referitoare la modul în care era tratată de medicul ei homeopat, am fost surprinsă de numărul mare de remedii care-i fuseseră prescrise și timpul îndelungat fără rezultate. Trăisem eu însămi o experiență similară în trecut, la primul contact cu homeopatia.
Și asta mă făcuse să fiu sceptică la început.

Am trecut prin a patra operaţie din viaţa mea cu sprijinul Cabinet de homeopatie dr. Radu Sărăndan. Am avut plăcuta surpriză să aud un medic chirurg de-o vârstă respectabilă propunând întreruperea tratamentului alopat pentru a asigura o și mai bună funcţionare a celui homeopat.
Am convingerea că, fără remediile prescrise, eficient și prompt, într-o situaţie de urgenţă medicală, vindecarea ar fi fost mult mai lungă și cu mult mai dureroasă.

Evit conștient medicamentele datorită efectelor adverse care mi-au pus viaţa-n pericol și iau, fără teamă, remediile homeopate.
Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima liniștea pe care mi-o aduce siguranţa că-mi aduc vindecare.
N-aș urma tratamentul prescris de nici un alt medic și n-aș recomanda nimănui alt medic homeopat.

Ceea ce e frumos și de admirat la Cabinet de homeopatie dr. Radu Sărăndan este că domnul doctor însuși ar spune că exagerez. Cu toate că este una dintre puținele persoane care au pregătirea și expertiza necesare pentru a-mi înțelege istoricul medical.

Vă mulţumesc pentru grija, înțelegerea și răbdarea de care aţi dat dovadă în tratarea problemelor de sănătate cu care m-am confruntat de-a lungul anilor!”