Consultații și programări la telefon: 0744 366 157

     Am început studiul homeopatiei în 1993 sub îndrumarea Dr. Radu Ricman care mi-a recomandat primele cărți de homeopatie.

     Din 1997 l-am cunoscut pe Dr. Gheorghe Jurj care m-a acceptat la dânsul în Cabinet unde am ramas pana în 2005 când mi-am deschis propriul Cabinet.

     În cei peste 31 de ani de experiență în domeniul homeopatiei și cei 5 ani de medicină chineză, mi-am format o nouă metodă în care principiile homeopatiei și medicinei chineze se împletesc cu tehnicile de NLP având ca scop primordial însănătoşirea şi îmbunătăţirea vieţii pacientului.

    Mulţumiri celor care m-au ajutat să ajung unde sunt acum:

     Dr. Radu Ricman, Dr. Gheorghe Jurj, Dr. Doina Pavlovschi, Dr. I. Teleianu, Dr. G. D. Bungetzianu, Dr. G. P. Campuzano, Dr. R. Petrucci, Dr. Carmen Todor, Tad James şi Adriana James


     Cartea mea de vizită: n. 1967

2019 - prezent: Medicină Chineză - Traditional Chinese Medicine

Octombrie 2019 – Noiembrie 2019: Shanxi University Of Traditional Chinese Medicine – 山西中醫學院

Traditional Chinese Medicine

August 2019 - prezent: Timișoara și Oradea (în cadrul Bioinvest Medical Center) – Medic homeopat, ofer consultatii si tratamente homeopate pentru copii si adulti. Sedinte de coaching NLP pentru adulti.

2010 – prezent: Vreau NLP! Romania

Coaching-ul NLP reprezinta in acest moment modalitatea cea mai rapidă de a produce schimbarea de la o stare actuala lipsita de resurse catre o stare dorita, plina de resurse, in care potentialul uman se poate Dezvolta neingradit si liber de povara convingerilor limitatoare.

Human Tuning Human Excellence Human Performance

Dezvoltarea potentialului uman.

Catharsis Neuro-Lingvistic

2014  Master in Comunicare si Tehnici de influentare sociala Master in Psihologie 

2012  wingwave Coach

2012 NLP coach

2010 Formator în domeniul Homeopatiei

2009 Master Trainer în Programare Neuro-Lingvistică (Asociaţia Română de NLP),  IANLP, DVNLP

2007 TOT Timisoara

2005 Competenta in Homeopatie Bucuresti

2003 Medic Specialist Medicina de Familie

1995 Facultatea de Medicină şi Farmacie Timişoara


     Medic homeopat, Master Trainer NLPNLP Master CoachWingwave® coachSenior coach ANC, absolvent de Master în PsihologieDr. Radu Sărăndan are o experiență de peste 7.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 3000 de ore de coaching.

     Am început să studiez NLP-ul din 2006 şi de atunci, acesta a devenit un mod de viaţă şi de dezvoltare personală.

Sunt:

  • fondatorul proiectului Vreau NLP! Romania, unul din cele mai complete programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.
  • fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.
  • fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.
  • fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes
  • co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.
  • co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.
  • co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.
  • co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.
  • creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,
  • co-fondatorul programului ,,Vindecă rănile trecutului”.

         

    După studiile aprofundate în NLP (master coach și master trainer IANLP) și în psihologie (masterat ”Tehnici de comunicare și influențare socială”),  am pus bazele proiectului VreauNLP! România, un concept unic și complet de dezvoltare personală și profesională prin tehnici NLP.

     În ultimii 18 ani mi-am dedicat cariera dezvoltării de noi concepte și tehnici de dezvoltare personală, care au fost aplicate atât în activitățile de coaching și formare, precum și incluse în călătoriile interioare (meditații ghidate) care au avut mare succes la publicul larg:

             Vindecă rănile trecutului – vindecarea traumelor fizice și emoționale din trecut, dezvoltarea încrederii în sine și descoperirea curajului și a puterii interioare

             Magia subconștientului – identificarea resurselor, eliminarea stresului și a îndolielii, conștientizarea forței interioare

             Încredere la maxim  – rezolvarea blocajelor mentale și descătușarea potențialului propriu

             Creativitate fără limite – dezvoltarea creativității, găsirea unor soluții inedited și eficientizarea managementului timpului

             Mecanismul rachetă – inamicul amânării, acțiune pentru atingerea obiectivelor

             O viață sănătoasă – viață plină de energie, sănătate și bună dispoziție

             Îmbunătățește-ți relația cu banii – reprogramarea modului de a gândi pentru a obține abundența

             O viață sexuală magică – eliminarea convingerilor limitative pentru o viață sexuală sănătoasă, împlinită, magică

             Vindecarea strămoșilor – descoperirea moștenirii sacre de pe liniile parentale, ruperea lanțurilor convingerilor limitative și utilizarea resurselor moștenite din vechi strămoși, reprogramarea viitorului.


     De mic copil am fost preocupat de învingători. Priveam la televizor competițiile sportive și îmi imaginam și eu cum e să fii pe podium și să primești medalia de aur. Așa că m-am străduit să fiu foarte bun în tot ce făceam, la școală și în sport.

     Primele 8 clase le-am absolvit undeva la țară. Chiar dacă era un mediu rural se făcea școală ”pe rupte”. Învățam cu placere tot ce se preda. Însă cel mai mult îmi plăcea să citesc. Aveam la școală o bibliotecă imensă. Aici am descoperit eroi minunați ai diverșilor autori, l-am descoperit pe Winetou și Old Shaterland.

     Am fost uimit cum două persoane atât de diferite, provenind din medii culturale atât de diferite pot lega o prietenie atât de puternică. Acum pot să înțeleg de ce s-a întâmplat așa, aveau aceleași valori și aceleași principii.

     Apoi l-am descoperit pe Jules Verne, pe Daniel Defoe și pe alții, și nu cred că aș putea să-mi imaginez copilăria mea fără Robinson Crusoe, Vineri, Capitanul Nemo, Capitanul Hatteras. Aceștia au devenit modelele pe care le-am urmat și de la care am preluat idei, principii.

    Pentru consultații și programări am rugămintea să mă contactați la nr. de telefon: 0744 366 157