Helicobacter Pylori este o bacterie care determină apariția unei infecții destul de frecvente la om. A fost descoperită de doi cercetători australieni în anul 1982, când se ocupau de cercetarea cauzelor care duc la declanșarea ulcerului gastric. Această infecție se localizează în zona stomacului și a intestinului subțire; nedescoperită și netratată la timp, infecția cu H. Pylori poate evolua spre complicații precum: gastrita, ulcerul gastric sau, în cazuri mai rare, cancerul de stomac.
În medicina alopată, tratamentul conventional constă în administrarea concomitentă a 2 sau 3 antibiotice diferite, care pot cauza uneori dezechilibre la nivelul florei intestinale. Acestea sunt dificil de tratat, chiar dacă în timpul tratamentului se asociază probiotice.
Cele mai frecvente simptome ale infectiei cu H. Pylori sunt:
- durere abdominală însoțită de arsuri,
- scădere a poftei de mâncare,
- senzație de greață,
- eructații (râgâieli) frecvente,
- balonare,
- scădere în greutate.
De-a lungul timpului am avut numeroși pacienți diagnosticați cu Infecție cu Helicobacter Pylori. Tratamentul homeopat pe care l-am administrat acestor pacienți a dus în proporție de 95% la rezolvarea infecției (negativarea rezultatului analizelor) și dispariția simptomelor.
Tratamentul se administrează timp de 3 luni. Apoi se repetă analizele.
Se administrează remediul homeopat:
- Helicobacter Pylori Ch30 3gran./zi zilnic, timp de 1 saptămână, apoi 3gran./zi Luni și Joi.
- Smochin MG și Magnolie MG zilnic, de 2 ori pe zi, câte 2ml.
Pe lângă acest tratament general este necesară și consultația homeopată personalizată, în vederea identificării remediului constituțional adecvat, pentru susținerea procesului de vindecare și menținerea unei stări de sănătate pe timp îndelungat.
Pentru consult și tratament personalizat: Cabinet homeopatie dr. Radu Sărăndan - Tel.: 0744 366 157