Curs NLP Master

7 - 9 septembrie 2018

fade-leftfade-rightÎNDRUMĂ, SPRIJINĂ, FORMEAZĂ OAMENII PENTRU SUCCES

Cuvintele care caracterizează cel mai bine tehnicile NLP sunt: TRANSFORMARE, SCHIMBARE RAPIDĂ,CREȘTERE SPRE PERFORMANȚĂ ȘI EXCELENȚĂ

De ce ți-ai dori să faci cursul de NLP Master?

Cursul de NLP Master Practitioner este compus din 6 module, iar la sfârșitul acestui nivel vei dobândi abilități precum:

  • Capacitate avansată de pacing și leading
  • Lucrul cu nivelele logice: lucrul cu valori, schimbare de convingeri, adaptarea și schimbarea criteriilor de ierarhie, dezvoltare de abilități, schimbare de comportamente; alinierea nivelelor neurologice
  • Tehnici lingvistice avansate: Sleight of Mouth
  • Identificarea și lucrul cu Metaprogramele
  • Lucrul avansat cu submodalități
  • Lucrul cu tehnici avansate de Time Line
  • Comunicarea deliberată si simultană pe nivelul conștientului și subconștientului
  • Negociere și management al conflictelor
  • Gândire sistemică
  • Lucrul performant cu transa
  • Capacități avansate de modelare

La finalul Cursului NLP Master Practitioner ai dreptul de a utiliza cunoștintele și abilitățile dobândite pentru consultanță în domeniul comunicării sau training de scurtă durată (seminarii tematice).

Atitudinea de master NLP dobândită pe parcursul aprofundării teoretice și practicării exercitiilor NLP creează implicit o responsabilitate profesionistă, oportună pentru toti aceia care sunt sau doresc să devină trainer, formator, consultant, coach, coordonator, manager, leader, antreprenor, instructor, specialist în marketing, media și advertising, psihoterapeut, consilier, profesor, regizor de teatru și film ș.a.

Astfel, absolvirea nivelului de NLP Master Practitioner îndeplinește două criterii:

1. Curs de dezvoltare personală;

2. Curs de formare profesională obținând o certificare internatională.

La finalul cursului vei obține certificarea internațională NLP Master Practitioner emisă sub sigla IANLP (Asociația Internațională de NLP).

Descrierea cursului de NLP Master

MODULUL 1. CORE TRANSFORMATION

Intitulată sugestiv ”Transformarea inimii”, tehnica învățată lucrează în profunzime, accesând informații nebănuite, adânc ascunse în subconștientul nostru.

Transformările sunt revelatoare, vindecătoare și definitive, constituind o etapă de evoluție pe calea dezvoltării și împlinirii personale.

 

MODULUL 2. SUBMODALITATI

Fiecare persoană își reprezintă mental experiențele de viață într-un mod specific, cu interpretările și emoțiile aferente.

Învățând cum să gestionezi caracteristicile reprezentării mentale (ce văd, ce aud, ce simt…), vei privi cu claritate și obiectivitate experiența trăită, îți vei crea și activa starea de bine dorită, reinventându-te pas cu pas, așa cum îți dorești.

 

MODULUL 3. METAPROGRAME

 Știai că suntem ”programați” sa reacționăm și să ne comportăm după anumite tipare (pattern-uri)?

Acestea sunt metaprograme, grupate în perechi cu sens opus (de ex., ”ansamblu vs. detalii”, ”asemanari vs. deosebiri” etc).

Identificându-le, putem anticipa, modifica sau chiar compensa modalități de reacție nedorite și comportamente nepotrivite.

Însă nu numai atât! Prin recunoașterea lor ne creăm noi strategii de dezvoltare personală și de atingere a succesului personal, familial, relațional și profesional.

MODULUL 4. SLEIGHT OF MOUTH

Cuvintele pe care le folosim în mod curent au o valență pozitivă sau negativă, adică o încărcătură emoțională.

Avem modalități preferate de exprimare, iar modul în care gândim și ne exprimăm în cuvinte gândurile, părerile și interpretările, ne influentează starea de bine. În acest modul învățăm despre reîncadrare (reframing).

Identificând interpretările defavorabile putem accesa strategii semantice pozitive diverse și multiple, căpătând noi perspective benefice asupra contextului.

 

MODULUL 5. MODELARE

Persoanele de succes au strategii specifice, individuale de atingere a acestuia.

În acest modul învățăm prin ce modalități putem modela abilitățile unei persoane de succes, descoperind, pas cu pas, modalitățile prin care aceasta face ceea ce face, cum face, de ce face, ce convingeri și valori o motivează; ”desfacem” personalitatea pe structuri, astfel încât să poată fi reprodusă.

Aprofundarea tehnicilor însușite și exersarea funcționalității lor până la nivel de deprindere și abilitate personală.

 

MODULUL 6. INTEGRARE

Toate cunoștintele și informațiile primite și însușite de-a lungul cursului primesc o nouă valoare personală, de deprindere de lucru cu tehnici NLP.

Acestea sunt explicate și integrate spre a merge mai departe pe calea evoluției și dezvoltării personale.

Atitudinea de NLP Master Practitioner este desăvârșită și recunoscută prin tehnicile, strategiile, capacitățile și abilitățile formate.


Datele de desfășurare a modulelor:

Modulul 1:   7 - 9 septembrie 2018

Modulul 2:   5 - 7 octombrie 2018

Modulul 3:   9 - 11 noiembrie 2018

Modulul 4:   14 - 16 decembrie 2018

Modulul 5:   11 - 13 ianuarie 2019

Modulul 6:   8 - 10 februarie 2019

Mă numesc Radu Sărăndan, de profesie medic. Practic în continuare medicina homeopată și totodată, sub îndrumarea mea se formează oameni în domeniul Programării Neuro-Lingvistice [pe scurt NLP].

Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc.

Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam. Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP, certificat de ARONLP [Asociația Română de NLP], EANLP [Asociația Europeană de NLP] și IANLP [Asociația Internațională de NLP] și Fellow Member Trainer IANLP (FMT IANLP).

Acum, după o experiență de peste 4.000 de ore de formare și peste 900 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.

CARE ESTE INVESTIȚIA ÎN FORMAREA TA?

Investiția necesară este de 130 euro/modul.

Pentru a-ți putea rezerva locul la curs este necesară achitarea unui avans de 150 RON în contul de mai jos.

Această sumă se scade din cei 130 de euro, echivalentul investiției necesare primului modul, așa că atunci când vei veni la primul modul, vei mai avea de achitat doar  95 euro.

PFA Radu Sarandan Master Trainer
RO64 BTRL 0360 1202 U501 85XX
BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA TIMISOARA DIVIZIA PENTRU MEDICI

După ce ai făcut transferul, am rugămintea să-mi trimiți un e-mail de confirmare pe adresa: office@vreaunlp.ro

Pentru detalii suplimentare și înscrieri poți utiliza datele de contact de mai jos:

RADU: telefon: 0744 366 157, e-mail: office@vreaunlp.ro

Această structură este orientativă și poate fi modificată de trainer în funcție de nevoile grupului.