Despre mine

De mic copil am fost preocupat de învingători. Priveam la televizor competițiile sportive și îmi imaginam și eu cum e să fii pe podium și să primești medalia de aur. Așa că m-am străduit să fiu foarte bun în tot ce făceam, la școală și în sport.

Primele 8 clase le-am absolvit undeva la țară. Chiar dacă era un mediu rural se făcea școală ,,pe rupte”. Învățam cu placere tot ce se preda. Însă cel mai mult îmi plăcea să citesc. Aveam la școală o bibliotecă imensă. Aici am descoperit eroi minunați ai diverșilor autori, l-am descoperit pe Winetou și Old Shaterland.

Am fost uimit cum două persoane atât de diferite, provenind din medii culturale atât de diferite pot lega o prietenie atât de puternică. Acum pot să înțeleg de ce s-a întâmplat așa, aveau aceleași valori și aceleași principii.

Apoi l-am descoperit pe Jules Verne, pe Daniel Defoe și pe alții, și nu cred ca aș putea să-mi imaginez copilăria mea fără Robinson Crusoe, Vineri, Capitanul Nemo, Capitanul Hatteras. Aceștia au devenit modelele pe care le-am urmat și de la care am preluat idei, principii.

Cartea mea de vizită, pe scurt:

Master Trainer NLP, NLP Master Coach, wingwave® coach, master în psihologie, medic homeopat  –  peste 4.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP şi peste 850 de ore de coaching. Am început să studiez NLP-ul din 2006 şi de atunci, acesta a devenit un mod de viaţă şi de dezvoltare personală.

Sunt:

  • fondatorul proiectului Vreau NLP! Romania, unul din cele mai complete programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.
  • fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.
  • fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.
  • co-fondatorul Proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.
  • co-fondatorul Proiectului Călătoria Interioară.
  • co-fondatorul Proiectului de Lidership – Șlefuiește Diamantul.
  • co-fondatorul Proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.
  • creatorul workshop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,
  • co-fondatorul programului ,,Vindecă rănile trecutului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *