Calatoria Eroului – Care sunt eroii copilariei tale?

Suntem de 2 zile la Runcu. Ce au comun acești oameni minunați care au venit în acest loc superb, departe de zgomotul și agitația orașelor? Dorința de a deveni mai buni, mai performanți în domeniul profesional și personal. Transformarea/schimbarea și autocunoașterea stă la baza evoluției și dezvoltării personale.

Aici prin intermediul Programului de dezvoltare personală Călătoria Eroului se întâmplă descoperiri remarcabile, transformări profunde care modifică limitările impuse prin intermediul unor povești ascultate în copilărie.

În vf. Giurcu la 840m, vremea e foarte schimbătoare. Nu-ți vine să crezi. Azi dimineață a fost un soare incredibil, am făcut plaja…și ne-am bucurat de fiecare clipă petrecută împreună. Acum seara a plouat cu ,,găleata”. E uimitor câte ,,anotimpuri am experimentat de când sunem aici: soare, ploaie, vânt.

Natura e minunată. Și atât de schimbătoare. E interesant cât de complex e omul și cât de rapid se adăptează schimbărilor de vreme. Oare așa de repede ne adaptăm și situațiilor noi care apar în viață noastră?

Am pornit în această călătorie cu dorința de afla cine suntem, ce dorim, ce am vrea să descoperim, care sunt poveștile care ne-au influențat viața.Uneori, aceste povești pot deveni restrictive pentru dezvoltarea potențialului uman prin crearea unui scenariu personal limitat.

Schimbarea finalului poveștii duce la eliberarea de constrângeri și la dezvoltarea unor noi scenarii scrise chiar acum în prezent. Aici și acum devine momentul rescrierii istoriei personale și alegerii unui viitor nou, mai bun, mai frumos, mai reprezentativ.

Serile cu povești ne-au adus la trăiri incredibile. Despre eroi și despre noi. Eroi cunoscuți de mulți dintre noi. Alții mai puțin cunoscuți.

Am povestit despre Capra cu trei iezi, Punguța cu doi bani, Stejarul din Borzești, Nils Holgersson,  Albă ca zăpada, Bălăioara, Tom Degețel, Prâslea cel voinic, Micul Prinț, Crăiasa zăpezii.

Copilăria ne-a fost marcată de eroi. Frecvent, chiar dacă nu suntem conștienți ne trăim viața după modele pe care le-am admirat. Atunci ne-am format convingeri, am luat decizii privind modul cum ne vom trăi viața, ce vom fi când vom fi ,,mari”, ce vom deveni.

Tu cu cine te-ai identificat în copilărie? Care au fost eroi care ți-au influențat viața?

…………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………….

 Ce anume din comportamentele/gândirea/ eroilor admirați le manifești și tu în viața ta?

……………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………

 Mai jos vă prezint câteva din mărturiile participanților după primele zile de tabără:

,,În momentul in care ajungi in inima vie a zonei Runcu și vezi priveliștea, conștientizezi instant ca va fi relaxant, odihnitor și atmosfera caldă. Ceea ce te îmbogațește pe parcurs, la scurt timp dupa ce te instalezi, sunt bogația de senzații, energia puternică și legăturile profunde cu tine și cu tovarașii de călătorie. Exercițiile și transele te conectează cu subconștientul tău și ai insight-uri care te ajuta să descoperi și să vindeci răni, trăiri și comportamente care te sabotează sau te apasă și nu înțelegi de unde vin. Te împlinește senzația de eliberare și ușurare atât a ta, cât și a colegilor atunci când poți să-ți construiești propria poveste dincolo de tipare obișnuite. Sunt recunoscătoare pentru o experiență înfloritoare, vindecătoare, ca o oglindă din ce în ce mai clară și mai frumoasă.” Alexandra

 ,,Să te scufunzi în abisurile sufletului pentru a afla răspunsuri la întrebarile tale, într-un peisaj magnific, alături de oameni minunați este tot ce își poate dori un OM aflat în Călătoria Eroului”.Nicoleta

,,A fost odată ca niciodată…o școală a magiei pe un tărâm îndepărtat, înconjurat de ape, păduri, soare și liniște. Magicianul avea învățăcei pe care îi iniția arta magiei subconștientului, a jocului, dansului și a iubirii față de oameni înainte de ai trimite în lume pentru a susține schimbarea poveștii și a destinului personal și a celorlalți oameni.” Luminița

Următoarele zile vom coborî și mai profund in interiorul nostru. Aici potențialul nostru nelimitat abia așteaptă să fie descoperit. Revenim cu ,,ştiri” zilele următoare.

O călătorie frumosă îți doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *